2012-02-29   •   Händelser i Communicavi
  • (0)

Mot nya lokaler!

Idag är sista dagen för nu som Communicavi är ett företag med adress i industrilandskapet i Norrköping.

Nästa kliv blir mot en cityadress med ett fint kontor mitt i Norrköping city. Det blir i huset City Office där idag flera etablerade företag finns, som t.ex. PWC, Grand Thornton, IF.

Det känns jätteroligt att några företag som vi suttit grannar med också följer med och blir grannar igen, t.ex. Byråkreativ som är en reklambyrå som hjälpt till många gånger och ofta med kort varsel. De har även designat loggan till Ett kundvänligare Sverige. Sen givetvis Helene på Eget förlag som jag gladeligen kommer fortsätta umgås med om dagarna! Tack för att du står ut med mig.

Det har varit trevligt att få sitta tillsammans med många nystartade intressanta Norrköpingsföretag i Strykbrädan i industrilandskapet samt även med inkubatorn LEAD och nyligen inflyttade näringlivskontoret och marknadsbolaget 4:e storstadsregionen. Och så NOSP såklart. Men nu känns det också bra att lämna plats åt nya etreprenörer som ska berika östergötlands näringsliv. Önskar Fredrik, Åke, Ulrica och ni andra på NOSP lycka till med framtida företag.

Den nya adressen är som sagt belägen mitt i city i korsningen St persgatan/Drottninggatan. Bredvid huset finns parkeringshus och kommunikation med bussar och spårvagn. Mycket tillgängligt alltså!

Vi välkomnar dig som besökare till vår nya adress och bjuder givetvis på en kopp kaffe om du hälsar på och har du tur kanske det t.o.m. blir ett glas skumpa. Den nya adressen fr o m 1 mars är:

Communicavi
S:t Persgatan 95, City Office plan 6
602 33 Norrköping

Vi ses och hörs i vår!