Utbildningar för 140 butiker i Norrköpings City

Så här kan en lokal se ut som snart ska fyllas av entusiastiska medarbetare i Norrköping City. Fler än 140 butiker är inbjudna från galleriorna och deltagarantalet landar på ca 300 personer.

”Myggan” är testad, ljud, projektor likaså. Förkylningen är bortjagad med c-vitamin och Kan Jang. Bara att tagga till och invänta att klockan slår 08.30 i morgon bitti. Sen följer en vecka fylld av aktivitet och utbildning i Norrköping City.

Varför kommer så många hit och lyssnar då?

Jo, ämnet är: Service, kundbemötande och kommunikation inom varumärket och externt. Ett ämne som alla berörs av, oavsett vilken bransch man arbetar i, vilken organisation, butik eller position man har.

Kunden är den viktigaste spelaren i hela startuppställningen i företagets lag. Det är kunden som betalar lönen – varje dag.

Dessutom är jag en ambassadör för kunden, en ambassadör för mycket mer än den omgivningen jag närmast befinner mig i, ofta är jag även ambassadör för hela omgivningen, kanske till och med för hela staden…

Detta och mycket mer ska vi arbeta med under denna vecka. Vi hoppas på några givande och roliga utbildningsdagar tillsammans.