2012-09-12   •   Utbildningar och föreläsningar
  • (0)

Kommunicera bättre

Hur svårt kan det vara?

Detta är ju basic!

En del kommentarer som ibland dyker upp när man beskriver vad en kommunikation egentligen är. Och visst kan det vara väldigt enkelt. Men det kan också vara jättesvårt. Det finns olika möjligheter för att lära sig kommunicera bättre.

Hur svårt kan det vara?

De flesta som har problem med kommunikation, antingen externt mot kunder eller internt mot kollegor och andra avdelningar, finner svårigheterna i överlämningar, när saker och ting hamnar mellan stolarna.

Ofta beror det på att sändaren inte försäkrat sig om att budskapet uppfattats av mottagaren, eller att budskapet uppfattats men även missuppfattats.

För att komma till rätta med detta krävs feedback, och ödmjuk prestigelöshet. Ingen föds till att vara en proffsig kommunikatör, man lär sig det. Det är också något som kan vara väldigt individuellt och därför behöver man bli duktig på att förstå hur man gör själv och hur andra uppfattar det man kommunicerar.

Vi vill gärna hjälpa er att kommunicera bättre så att ni redan under denna höst får nöjdare kunder, nöjdare medarbetare och en roligare arbetsplats. Genom roliga workshops och utbildningar, tar vi tillsammans fram ett bra sätt att kommunicera hos er och med era kunder.

Många har

ett arbete där man möter invändningar, klagomål och besvärliga situationer. Därför har vi en utbildning för att träna just detta. Läs mer  här

Välkomna att höra av er för ett möte så hittar vi ert behov och utvecklingspotential.